Post by enallasante on Feb 7, 2022 2:55:06 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hero Tycoon ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hero Tycoon IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ εξαπατήσει κωδικό περισσότερα πετράδια ▞▞▞
▞▞▞ Hero Tycoon 2022 version ▞▞▞
παίζω gaming κάνω αυτό το παιχνίδι βίντεο
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι, θα ήθελα να μπορούσατε να προσθέσετε hulkbuster και antman pls προσθέστε αυτά τα hereos ένα πράγμα προσθέστε άλλους χάρτες όπως χάρτης πόλης και χάρτης κάτω
Είναι τόσο χαρούμενο
Δεν με αφήνει καν να το κάνω, συνεχίζω να προσπαθώ και δεν θα λειτουργήσει έτσι ώστε να είναι σφάλμα ή κάτι, οπότε παρακαλώ διορθώστε το
Αυτό το παιχνίδι έχει μπλοκ dimond για να αποκτήσει κάποιο σπάνιο avatar, αλλά το μπλοκ dimond είναι χωρίς ρουπία το χρυσό μπλοκ
Gamaeiii
Όταν έπαιζα αυτό το παιχνίδι όταν το παιχνίδι τελειώνει, βρέθηκα στο παιχνίδι, παρακαλώ διορθώστε το
Hero Tycoon رول پلیئنگ woun
το έχω κατεβάσει στο TABLET μου ΌΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΈΧΩ ΠΑΊΞΕΙ ΠΟΤΈ ΑΞΊΖΕΙ ΤΟΝ ΚΌΠΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΆΣΕΤΕ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΏΡΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΆΖΩ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΌ ΜΟΥ αν γινόταν θα του έβαζα 10!!!!!0!!!!!0! !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αυτή η εφαρμογή λειτουργεί αργά, πάντα με αποσυνδέει και μετανιώνω που την κατέβασα, θα τη διαγράψω πρώτη φορά αύριο
Words Of Wonders Ιαπωνια - Το Ιερο Της Ιτσουκουσιμα Level ...
英雄大亨 角色扮演 phq
ပြည်
Hidden Objects - Dark City: London Adventure ajvx
Hero Tycoon رول پلیئنگ woun
4 αστέρια γιατί δεν υπάρχει έθιμο deadpool στο κατάστημα και φτιάξτε τη σωστή στολή, παρακαλώ, αλλά μου αρέσει πολύ το παιχνίδι, απλώς βάλτε μια σωστή στολή deadpool στο κατάστημα και προσθέστε τη σωστή στο παιχνίδι όταν παίζετε ως deadpool
Καλύτερα σε πωλήσεις παιχνίδια - Microsoft Store
Περισσότεροι πόροι για αυτά τα παιχνίδια · MARVEL Strike Force · Clicker Heroes · Hero Tycoon · Gunspell 2 - Match-3 · Knights of Pen & Paper 2 · Era of Celestials
Δεν φορτώνει!!! Διορθώστε το τώρα!!!!!
Μετά την ενημέρωση αυτού του παιχνιδιού όποτε μπαίνω σε αγώνα με ρίχνει πίσω στην αρχική οθόνη δεν ξέρω γιατί !! Νιώθω τόσο άσχημα 🥺 γιατί ενημέρωσα.
Verde Hero - Bring Your Own - Τελευταία Έκδοση Για Android ...
Αυτό το παιχνίδι δεν είναι καλό για παιδιά
Προσπαθώ να κρατήσω τον Προγραμματιστή για μη εξουσιοδοτημένες αγορές μέσω εφαρμογής, δεν έλαβα απάντηση και έχουν περάσει 2 εβδομάδες.
Το παιχνίδι είναι εντάξει
Το βαθμολογώ με 3 αστέρια π.Χ. πρώτα το παιχνίδι είναι καταπληκτικό και οτιδήποτε άλλο αλλά είναι τόσο αργό που δεν μπορείς να παίξεις με το δέρμα που θέλεις πάντα το ίδιο δέρμα κάθε φορά που το παίζω, γι' αυτό, σε παρακαλώ, διορθώστε το και συνεχίστε
Αυτό το παιχνίδι είναι φοβερό, ξεκλειδώνετε τους σούπερ ήρωες και παίζετε ως αυτούς, νομίζω ότι αυτό είναι καλύτερο από οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι μεγιστάνων που θα θέλατε να πάρετε το παιχνίδι
Σούπερ παιχνίδι επιλέξτε το αγαπημένο σας παιχνίδι marvel hero είναι το super σας επιτρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε
Είναι ωραίο, αλλά είναι κάπως ενοχλητικό όταν αποσυνδέεσαι -_-
Είναι λίγο πολύ μια τρομερή έκδοση του Roblox.
γεια σου πολύ ωραία
Είναι διασκεδαστικό, αλλά δεν έχω πολλά νομίσματα και υπάρχουν χάκερ
Ωραιο
Επαγγελματίας
Αυτό είναι το καλύτερο παιχνίδι ποτέ, αλλά δεν λειτουργεί για μένα για να μπω στο παιχνίδι, οπότε διορθώστε το παρακαλώ διαφορετικά δεν θα μπορέσω να το παίξω
είναι το πιο ορεο παιχνίδι ντα το κατεβάσετε
Δεν μου αρέσει που δεν είναι διασκεδαστικό απλά 1 bit οκ.
Hearthstone: Heroes of Warcraft. Το πασίγνωστο παιχνίδι μάχης με κάρτες της Blizzard, είναι υπέροχο στο iPad. Κι όσο κι αν σας φαίνεται παράξενη
Παιχνίδια ρόλων - Λήψεις App Store στο iTunes
Hero Tycoon Lomu spēles ohih